tisdag 28 oktober 2008

Färger

Hej idag har jag imponerat på mamma & pappa. Jag har bevisat att jag kan många färger. Mamma & pappa sa att jag skulle ta upp den vita nappen ur nappasken och sedan den blå, det klarade jag. När pappa sedan ville att jag skulle ta upp den gröna sa jag att det finns ingen, det gjorde det inte heller. Han försökte bara luras.

Läste på Wilmas blogg att det har kommit snö i Stöde, har det snöat i Ö oxå?.

Annars har jag bara varit på förskolan och haft det bra, för utom på lunchen då de försökte att lura i mig någon fisk. det gick inte. Som tur var så hämtade mamma mig tidigt så jag har redan ätit ikapp lunchen med två middagar hemma.

Jag och mamma har varit hemma och har haft det mysigt och roligt en stund på eftermiddagen och så var vi ut med soporna och mötte pappa. När vi var ute han jag hälsa på många av grannarna. De tycker att jag är väluppfostrad. Det vet jag inte riktigt vad det är men jag tror att det har att göra med att jag är ganska lång och att jag kan gå baklänges. Mycket ska man höra innan öronen trillar av.

Mamma och pappa är ganska tjatiga på vart öronen, näsan, magen, ögonen och snoppen sitter och nu har de börjat med vad hunden säger. För det kunde Sverre. Måste man kunna allt eller?

Nu ska jag inte vara på min förskola så länge till för jag ska ta och flytta, det tror jag blir bra för då får jag kortare dagar på förskolan. Jag kommer förstås att sakna mina fröknar. Hoppas att det blir bra ändå. Det ända jag vet om den nya förskolan är att jag ska gå på avdelningen nyckelpigan.

//Axel

1 kommentar:

SaraMagnus sa...

Hej Axel! Vad duktig du är att kunna färgerna! Vi har sett på din blogg att förklädet passade!
Vad kul!
Hoppas du haft en mysig dag på förskolan! Vi har pysslat inför Halloween på vårat jobb idag! Ska du kanske klä ut dig till ett spöke? :)

Ha det så bra och hälsa mamma och pappa!
Kram/ Sara & Mange