tisdag 23 december 2008

God Jul

Hej!

Skinkan är kokad och griljerad. klapparna är inslagna och laggda under granen. Jag tror att vi hinner klart även till denna julafton. Det är bara julgodiset som inte är gjort, men det ordnar sig säkert imorgon. jag ska gå och lägga mig tidigt så mamma har lovat att skriva ett par rader.

Hej det är mamma som skriver. Axel sover sedan ett par timmar tillbaka och det mesta är klart för den stora dagen. Till och med så har nissarna varit här med paketen till julstrumpan. Axel har fått kläm på hur tomten ser ut så vi får se hur han reagerar imorgon när mamma försvinner och in kommer tomten. eftersom Axel var så liten och så sjuk förra julen så minns han ingenting om vad den handlar om så han har mycket att se fram emot imorgon.

Julen ska firas tillsammans med mormor och morfar. Morbror med famlij är i Orsa och farbror med familj är på Gotland och farmor och farfar kommer på anndagen. Det ska bli kul.

Då ska de få se hur fint vi bor i vårat nya hus. (Bilder kommer senare, tiden går så fort när man gör något som är kul.) Vi trivs bra alla tre tror vi. Det bästa är att det är så tystoch lungt. Man kan göa lite som man vill.

Igår var Axel med pappa jonas på jobbet för mamma Malin jobbade. Axel och pappa var och besiktade en vattenskada, det var kul. Vi tror att Axel kommer att gå i sin fars fotspår när det gäller val av yrke, men vi får se om en sådär 20 år vad han är då. Kanske har är lastbilsförare eller skogsarbetare. Allt med motorer är ju så intressant. Till och med mammas dammsugare är rolig.

Det går bra för Axel på den nya förskolan. Han tycker att det är så roligta att vara där så han vill inte åka hem när inskolningstiden är slut.

Ha nu en god jul allesammans så hörs vi kanske imorgon.

1 kommentar:

Wilma sa...

STORT grattis Axel på din 2 årsdag!!! Bra att ni trivs i nya huset, vi får komma o titta till sommaren...så kan vi springa alla tre. Jag älskar ju som du vet att busa. För i den här takten kommer det nog vara full fart på OLle då ;) VI hörs nåt när det lugnat ner sig för er. Kramis Wilma m.fam